Hibaüzenet

Notice: Undefined offset: 1 counter_get_browser() függvényben (/var/www/html/proba/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc 75 sor).

Balatongyöröki temető webes térinformatikai rendszere

Tisztelt Felhasználóink és partnereink!

Értesítjük kedves felhasználóinkat és partnereinket, hogy elkészítettük Balatongyörök temetőjének webes térinformatikai rendszerét.

Ez egy olyan önkormányzati rendszerünk amibe a temetőkatasztert is beleintegráltuk.

A temető HRSZ-ével paraméterezetten indítva rögtön a temetőre ablakol a rendszer:
http://balatongyorok.erda.hu?hrsz=101/1 A sírok 1:1000-es nagyításnál jelennek meg. A "Keresés" redőny alatt lehet különböző szempontok szerint keresni a temetőben.

Néhány általános útmutatás:

  • A webböngészőben a felugró ablakokat engedélyezni kell!
  • Az egyes funkciókhoz tartozó rövid útmutatás az ablak alsó középső részén lévő panelre kiíródik, ha az egér mutatót az adott ikon, menü, vagy felület fölé fölé húzzuk, amihez valamilyen parancs van linkelve.
  • Kereséseknél -  név, sírhely, időpont - a rendszer a beírt karakterek egyezését figyeli a keresett szöveg elejével, és a találatokat egy felugró ablakban jeleníti meg.
  • A megjelenő adattartalom mennyisége jogosultsághoz kötött. A lakossági felhasználók csak egy szűkebb tartalmat látnak.
  • A találati lista egy sorára mutatva a program a térképen ráablakol a hivatkozott sírra.
  • A lista elején lévő Adatlap megjelenítése vagy Kép megjelenítése ikonokra kattintva jeleníthető meg az adatlap és a fénykép. Minden elhunytnak van egy adatlapja, és minden sírnak van egy fényképe, ezért az azonos sírban lévőknél ugyanaz a fénykép jelenik meg.
  • Sírhelyre történő kereséshez a sírokra ránagyítva tájékozódhat az azonosítókról.
  • Ha kérdése van a használattal kapcsolatban a jobb alsó kék fülön, akár azonnal is elérhet bennünket vagy üzenetet hagyhat nekünk.

 

 Várjuk észrevételeiket, javaslataikat.

 

  üdvözlettel:

       Csáki György

   Erda Kft. ügyvezető  www.erda.hu