Hibaüzenet

Notice: Undefined offset: 1 counter_get_browser() függvényben (/var/www/html/proba/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc 75 sor).

KÖSZÖNTJÜK AZ ERDA KFT. HONLAPJÁN!

Cégünk személyre szabott, moduláris térinformatikai megoldásokat kínál. A térinformatika térbeli objektumok és jelenségek kapcsolatrendszerének feltárásával és elemzésével foglalkozó tudomány és módszer. A térinformatika magába foglalja a térbeli adatok gyűjtésének, adatok digitális előállításnak, integrálásának és elemzésnek folyamatát, illetve az elemzések megjelenítését. Ezek közül azokat a rendszereket, amelyek a Földről, mint közvetlen környezetünkről tárolt térbeli információkat dolgozzák fel, földrajzi információs vagy geoinformációs rendszereknek nevezzük, a rövidítésére legtöbbször az angol GIS - Geographical Information Systems elnevezést alkalmazzák. Oldalunkat elsősorban azzal a szándékkal nyitottuk meg, hogy munkánk, tevékenységünk iránt érdeklődők számára kellő információt adjunk, és későbbi döntéseikhez segítséget nyújtsunk. Célunk, megrendelőinknek a lehető legkisebb költségen a lehető leghatékonyabb rendszert szállítani. Mindent elkövetünk, hogy partnereink bizalmát továbbra is megőrizzük, illetve újra kivívjuk.

Köszönjük látogatását, örömmel várjuk észrevételeit, és kellemes időtöltést kívánunk a következő percekre!

Somogysárd temetőkataszter

Somogysárd címere

 Megkezdődött a Magyar Falu Program!

 Az ötezer lakosnál alacsonyabb lélekszámú települések már pályázhatnak a Magyar Falu Programban meghirdetett támogatásokra. A pályázatok 2022. február 8-ig nyújthatók be.
 A program keretében meghirdetett MFP-ÖTIF/2022 pályázati felhíváshoz kapcsolódóan a digitális temetői térképes és fényképes nyilvántartás elkészítését az Erda Kft. teljes körűen biztosítani tudja.

Új ortofotót készítettünk Somogysárd temetőnyilvántartásához 2.5cm terepi felbontással és megújítottuk a kezelőfelületet is.

A rendszer itt érhető el:  https://somogysard.erda.hu

Oldalak