Hibaüzenet

Notice: Undefined offset: 1 counter_get_browser() függvényben (/var/www/html/proba/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc 75 sor).

Önkormányzatoknak

Térinformatikai ajánlatunk  önkormányzatok részére!
 
A település kül- és belterületére vonatkozó web-es publikálású térinformatikai rendszer kialakítására és működtetésére:
 
  1. DAT (vagy más) alaptérkép bel- és külterület betöltése és webes publikálása, kiegészítve az Open- StreetMap-al, a GoogleMap-al és címkeresővel (elkészül az első hónapban).

  2. Rendezési terv betöltése és lekérdezhetővé tétele, - telekhez rendelt szabályozási előírásokat térképi (szabályozási kivonat) és szöveges (építési előírások telekre vonatkozó) kivonattal - valamit az építéshatósági nyilvántartások kezelése  (elkészül a második-harmadik hónapban), a következő mintához hasonlóan (kezelési utasítás itt) : aszod.erda.hu, alsomocsolad.erda.hu (az utóbbinál a rétegeknél be kell kapcsolni az "Építési szabályzat" réteget) vagy magasabb igényekkel debrecen.erda.hu

  3. Vektoros vagy raszteres formában átadott térképek betöltése, (folyamatosan lehetséges).

  4. Excelben átadott nyilvántartások hozzákapcsolása HRSZ azonosítókkal (folyamatosan lehetséges).
 
A kisközségek már 15 000 Ft/hó, a kisvárosok 30 000 Ft/hó –szolgáltatási díjról indulhatnak, két éves szerződéssel, indulási plusz költségek nélkül.

A rendszert MapServer 6.x szabad forráskódú rendszeren fejlesztettük ki. Ez az alkalmazás képes nagytömegű vektoros, raszteres és leíró adat távoli megjelenítését biztosítani, sok felhasználó egyidejű kapcsolódása esetén is. Kliens oldalon elegendő csak a webböngésző alacsony internet sávszélesség mellett is, mert az adatforgalom jelentéktelen. A felülete magyar és angol nyelven elkészült, de tetszőleges nyelvre adaptálható. A rendszer általános kezelőfelületének leírása a főmenü  ErdaGIS.web  menüpontja alatt található.
 
Bizonyos rétegek és funkciók felhasználónévvel és jelszóval védhetőek. 
 
A rendszer naplózza a felhasználói forgalmat ami lekérdezhető. 
 
Folyamatosan biztosítjuk a webes publikálást telepulesnev.erda.hu címen és a segítségnyújtást telefonon és mail-en.
 
Tisztelt látogató, ha ajánlatunk felkeltette az érdeklődését és további információra van szüksége, kérjük keressen bennünket:
 
A   Referenciák / Webes fejlesztések  menüpont alatt több működő rendszerünket is megnézheti.
 
Az alábbi példa elérhető megoldás lehet még a legkisebb önkormányzatoknak is. A Google címkeresőjével lehet helyszínre keresni. Lehet a topográfiai térképet és a helyrajzi számokat is bekapcsolni, valamint EOV és GPS koordinátákat lekérdezni. Ezekhez azonban név és jelszó szükséges:

A mintarendszer külső ablakban ide kattintva: tereny.erda.hu vagy a webcímet a parancssorba beírva érhető el.

Hozzászólások

Terény Község Önkormányzata képe


Tisztelt ERDA Kft!

Az elmúlt néhány évben, amióta használjuk ezt a Térinformatikai Rendszert, nagyon meg vagyunk vele elégedve. Többen jelezték már felénk, hogy milyen jó, hogy van az Önkormányzatunknak egy ilyen jól felépített, kiválóan működő és használható rendszere.

Csak gratulálni tudunk ehhez a rendszerhez. Csak így tovább!
Terény Község Önkormányzata nevében: Kőmíves Dávid alpolgármester