Hibaüzenet

Notice: Undefined offset: 1 counter_get_browser() függvényben (/var/www/html/proba/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc 75 sor).

Somogysárd temetőkataszter

Somogysárd áttekintő térkép

Elkészültünk Somogysárd temetőnyilvántartásával, melyel Somogysárd Község Önkormányzata bízott meg bennünket.

A rendszer itt érhető el:  http://somogysard.erda.hu

A temetőtérkép a 2015-ös 0.4 m.es felbontású FÖMI ortofotó alapján készült helyszíneléssel. A kellemesebb képi hatás érdekében az ortofotót  0.1 m felbontásura sűrítettünk. A temető leíró adatbázisa az önkormányzattól kapott adatok betöltésével és helyszínelésével készült.

A temetőben a sírok 1:1000-es méretarány alatt jelennek meg. 1:200-nál a fejfák jelzése 1:100-nál az azonosítók. A 2015-ös FÖMI ortofotót is feltettük. Ez azonban csak a megbízó számára érhető el bejelentkezés után a Rétegek redőny alatt megjelenik és és bekapcsolható. 1:2000-es méretarány alatt látszik. Bejelentkezve lehetőség van GPS és EOV koordináták lekérdezésére is.

A rendszer általános használatáról a Támogatás redőny alatt található útmutatás. Itt található az állományok leírása is.

A temetői rendszereink használatával kapcsolatban ezen az oldalon található útmutató:

http://erda.hu/hu/referenciak/webes-fejlesztes/hajdu-bihar-megyei-temetkezesi-vallalat-temetoinek-webes-kataszterei

A település számára további feljesztési lehetőségként a rendezési tervet is beintegráltuk, amit a Rétegek redőny alatt lehet bekapcsolni. A beillesztést 2015-ös FÖMI ortofotó alapján végeztük el.

 

Kategória: 

Hozzászólások

Papp József képe


Nagyon jó, mint mindig!

Én még ennyi Vancsurát nem láttam egész életemben. Smile