Alap

A Diamond kft. által kifejlesztett CabMap hálózat-dokumentáló rendszer alapvetően passzív optikai hálózatok elektronikus dokumentálása szolgál. A rendszer hatékony és rugalmas hozzáférést biztosít a felhasználók számára a hálózat dokumentált paramétereihez, támogatva ezzel az operatív üzemeltetési illetve fejlesztési feladatokat.


A CabMap rendszer képes az optikai hálózat nyomvonalainak, csomópontjainak és a csomópontokban található komponenseknek részletes elektronikus leképezésére, fizikai elhelyezkedésüknek megfelelő - koordináta helyes - vizuális megjelenítésére, illetve lehetőséget ad a tárolt adatok lekérdezésére. Mindezeket egy olyan felhasználóbarát, platformfüggetlen kezelőfelületen keresztül valósítja meg, mely a teljes web-alapú hozzáférés segítségével függetlenséget biztosít egyéb informatikai-infrastruktúra elemektől.


A szoftver - moduláris felépítésének köszönhetően - rendkívül rugalmasan adaptálható a megrendelők igényeihez. Az alapvető dokumentáló funkciókon túl kiegészíthető tervezéstámogató illetve készletnyilvántartó modullal is.


A központilag tárolt adatbázis, a szoftver telepítés nem igénylő - web böngésző alapú - felhasználói kezelőfelület és a részletes jogosultság-szabályozás az üzemeltetést rendkívül megbízhatóvá és biztonságossá teszi.


  Telepítés
  Rendszer beállítás
  Belépés