Hibaüzenet

Notice: Undefined offset: 1 counter_get_browser() függvényben (/var/www/html/proba/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc 75 sor).

Honvédtemető és Hősök Temetője Debrecen

Honvédtemető és Hősök Temetője Debrecen
A Honvédtemető, vagy ahogyan sok debreceni polgár nevezi, a Hősök Temetője egyike Debrecen nyugvó örökségének, kegyeleti helyeinek. Az első halottak, akiket ide temettek az 1849. augusztus 2-ai debreceni csata elesett katonái voltak.
  
A debreceni Életminőség Alapítvány „Debrecen nyugvó öröksége /NEA-E-12-0066/” program keretében 2012-ben kezdett hozzá a temető információinak térinformatikai feldolgozásához, és a szélesebb közönség elé tárásához. A munka folyamatos, a fejlesztési vagy korrekciós javaslatokat örömmel fogadjuk, ahogyan készséggel adunk helyet a honlapunk adatbázisában minden illeszkedő információnak.
A rendszert MAPSERVER szabad forráskódú rendszeren fejlesztettük ki. Ez az alkalmazás képes nagytömegű vektoros, raszteres és leíró adat távoli megjelenítését biztosítani, sok felhasználó egyidejű kapcsolódása esetén is. Kliens oldalon elegendő csak a webböngésző használata.

 

A publikálás a megbízó debreceni Életminőség Alapítvány kérésére, karbantartás miatt szünetel.

 

Kategória: 

Hozzászólások