Adatfeltöltés

A TVSK alsóörsi telepének üzemi térképei

TVSK logo
Elkészítettük a Túravitorlás Sportklub alsóörsi telepének üzemi térképeit a negbító által átadott anyagokból helyszíneléssel digitálisan és nyomtatva is 2016-ban.

A munka 1:250 méretarányban készítettük el. A felszíni objektumokról és a felszín alattiakról külön rajz készült.

A Kőrössy villa homlokzatainak felmérése      Építészeti Fotogrammetriai felmérés.

      Megrendelő: Resonator Vállalkozási és Kereskedelmi Kft. 2013.-ban
      1071 Budapest Városligeti fasor 47-49.

      Építész: Csabai FlóraÉpítészeti Fotogrammetriai felmérés.Megrendelő: Resonator Vállalkozási és Kereskedelmi Kft.2013.-ban
1071 Budapest Városligeti fasor 47-49.
Építész: Csabai Flóra
A 90-es évek végén - a korábban a Paksi Atomerőműhöz vásárolt - OPTON SMK-120-as kamarával készítettük az állapotfelmérést, a kiértékelést pedig Leica SD 2000 analitikus plotterrel, akkor a Geodézia Rt. dolgozóiként. A 2013-as felmérés az időközben felújított villa dokumentálása, amivel az Erda Kft.-t bízták meg. Ezt egyképes digitális fotogrammetria eljárással végeztünk sok felvételből a korábbi kiértékeléssel közös pontokra illesztve a képeket.Főhomlokzat

 

 

Homlokzatok, piros színnel jelölve a helyreállított részek.

Képek az épületről.

Land Cover / Land Use Classification


Az EUROSENSE Belfotop NV nek többször készítettünk Land Cover / Land Use Classification -ont Landsat 30m-es felbontású űrfelvételekből. Ezekben a munkákban a Terra Bt. állandó partnerünk volt.

A legutóbbit 2012-ben végeztük, aminek ellenőrzéséhez és a GoogleMap-al való összehasonlításához használtuk rendszerünket angol kezelőfelülettel.